Nog een week!

Wegwerkzaamheden

In het toernooi-weekend zijn er wegwerkzaamheden, waardoor deelnemers die met de auto komen wellicht moeten omrijden. Zie dit omleidingskaartje (pdf) voor meer info. De weg vanaf afrit 12 (Amersfoort-West / Bunschoten) is afgesloten, je zult afrit 11 (Baarn) moeten nemen. Het zal ongetwijfeld met borden staan aangegeven en het verschil in reistijd is maar +/- 5 minuten. Dus geen reden voor paniek, maar het is altijd goed om vooraf al te weten.

Computers

Er doen dit jaar drie schaakcomputers mee; de Square Off (+/- 1550), Tasc R30 (+/- 2100) en Mephisto (+/- 3000). Zie deze pagina voor iets meer info. Mocht je tegen een computer ingedeeld worden, is het volgende goed om te weten.

  • Je speelt altijd op een normaal bord met klok; een operator neemt jouw zet over naar de computer, en voert het computer-antwoord op het bord uit.
  • De computer heeft altijd zwart.
  • Je kunt er extra prijzen mee winnen; het prijzenfonds bevat extra prijzen voor als je wint of remiseert.

Reserves

Door het meespelen van een computer minder - we hadden plek voor vier gereserveerd - en enkele afmeldingen is er weer plek ontstaan op de deelnemerslijst. De komende dagen worden mensen van de reservelijst benaderd.